Villa Aestas - logo Italiano Hrvatski English  
   
Stanići

DOBRO DOŠLI

PogledlineVilla AestasPlažaPlažaVilla AestasBeachBeachline
Broj osoba

Datum dolaska
. .
Datum odlaska
. .
Ime i prezime*

Email*

Unesi broj25*

U srcu Dalmacije, nedaleko od Splita, a 3 km od Omiša postoji jedna bajka. Ljupko, romantično mjesto, Stanići-Tice. U tom zemaljskom raju okružena autohtonim zelenilom, desetak metara udaljena od mora i prekrasne šljunčane plaže zvane Mali Zlatni rat, smjestila se Villa Aestas. S njezinih teraca i balkona pruža se slikovita panorama najplavijeg mora i najljepših otoka zavidno lijepe obale

Villa je podijeljena na dvije etažne cjeline, ukrašene različitim bojama, pomno odabranim detaljima i antiknim umjetnina koje su svoje mjesto našle posvuda po villi. U njoj se mogu smjestiti dvije ili tri obitelji, ili grupa prijatelja koji žele smještaj u moderno atraktivnom prostoru. Tu ćete sigurno pronaći osjećaj udobnosti i stila, te nedvojbeno uživati u opuštajućim ljetnim danima.

Na plaži je raskošna ponuda u pizzerii, slastičarni i restoranu s dalmatinskom kuhinjom, te se rentiraju ležaljke, skuteri i daske za jedrenje. Sve ostalo, pošta, supermarket, turist biro, nalazi se 400m hoda od same kuće.

Iz ove kolijevke udobnosti možete planirati egzotične izlete poput: raftinga na Cetini, biciklističke šetnje, ribolov, Plitvička jezera, Slapovi Krke; kao i izlete na otoke ili u Split istražiti Dioklecijanovu palaču.

apartman 1 | apartman 2 mapa weba | impressum