Italiano Hrvatski English  
   
View

APARTMAN 2

Broj osoba

Datum dolaska
. .
Datum odlaska
. .
Ime i prezime*

Email*

Unesi broj25*
Apartman 2Apartman 2Apartman 2Apartman 2Apartman 2Apartman 2Apartman 2Apartman 2Apartman 2Apartman 2Apartman 2Apartman 2Apartman 2Apartman 2Apartman 2Apartman 2Apartman 2Apartman 2

Ovaj elegantno uređen apartman se sastoji od 4 poluetaže - nalazi se u prizemlju ville i na prvom katu, te sadržava: dnevni boravak i blagovaonicu, veliku moderno opremljenu kuhinju, 3 toaleta i 3 spavaće sobe.

Dvije spavaće sobe su dvoležajne s francuskim ležajevima. Treća soba je južna četveroležajna, veoma prostrana s vlastitim toaletom. Ono najljepše, ova soba ima veliki balkon duž cijele ville na kojem ćete ujutro sjediti uz kavu ili navečer ispijati koktel i gledati dalmatinske otoke dok ih obasjavaju koloriti zalaska sunca na Mediteranu.

Apartman je vrhunski uređen kombinacijom stilskog i modernog namještaja, s prostranim okolišem, ležaljkama i grillom, odakle se pruža veličanstven pogled na more i otoke.

Sve je podređeno kako bi se gost osjećao komforno i ugodno te nesmetano uživao u ljetnim danima ovog ljupkog dalmatinskog mjesta.

Apartman je za 8 osoba

*Postoji mogućnost prijema još dvije osobe u aneksu ville, studio-apartmanu koji se vrlo praktično povezuje na ovaj luksuzni apartman kao cjelinu. Cijena na upit.

apartman 1 | apartman 2 mapa weba | impressum